Boneguard

Bonequard is de oplossing voor honden die het laatste stuk van een kluif door willen slikken. De kluif steek je een stukje in de houder, met een pin door een gaatje in de kluif zet je de snack vast.
Er zijn 2 maten. Maat 1 voor honden tot ongeveer 15 kg kost €15,-. Maat 2 voor grotere honden kost €20,-.

Probleemoplossing

De afgelopen jaren zijn er veel honden bij dierenartsen gekomen door het inslikken van het eindstuk van kauwkluiven. Helaas hebben diverse dieren hierdoor het lekkere en leuke met de dood moeten bekopen. Deze feiten hebben aan de basis gestaan voor de ontwikkeling van Boneguard, het wapen tegen verslikking en verstikking bij honden.

Werking

De Boneguard is een gepatenteerd systeem waarbij de kauwkluif opgesloten wordt in een houder. Deze unieke houder, gemaakt van een natuurlijk rubber, zorgt ervoor dat de hond het laatste stukje niet kan inslikken doordat deze vast zit aan de houder.
Naast de unieke houder heeft Boneguard ook de bijbehorende unieke kluiven waarbij het gepatenteerde gat in de kluiven perfecte sluiting vindt met de houder.
Hierdoor ontstaat er een uniek compleet veiligheidssnackconcept waarbij de toegevoegde waarde zorgt voor een hogere bon besteding en werkelijk verdiende euro’s.


Zie ook blog van Jet: http://www.akili.nl/index.php?menu=19&site=sub_pagina&id=438