Thuis gezocht voor Jip

Jip is de hond van oudcursisten. Zij zoeken voor haar een nieuw thuis: Voor onze lieve Jip zijn we opzoek naar een fijne nieuwe eigenaar die haar de 3 R’s kan bieden.
Jip is een Golden Retriever teefje van nu ruim 2,5 jaar oud.
Bij ons in het gezin met 3 jonge kinderen kan ze de rust niet vinden die ze nodig heeft. We hebben bij hondenschool Akili met Jip de puppy cursussen gevolgd en zijn daarna met elkaar in contact gebleven. Voor haar is het belangrijk dat ze ‘gelezen’ wordt en haar rust kan vinden.
Ze is een aanhankelijke, goed luisterende maar ook onzekere hond. Ze gaat graag mee in de auto om samen op pad te gaan naar het bos of een plek om te zwemmen. Los lopen in het bos, of bijv langs de weg is geen probleem en ook aan de riem is ze gewend om netjes mee te lopen. Apporteren, spelletjes spelen en ook hersenwerk vind ze leuk; ze is erg leergierig. Jip kan goed alleen zijn, en is bij thuiskomst van haar medebewoners enthousiast. Bij binnenkomend bezoek kan ze overenthousiast reageren, dit heeft begeleiding nodig zo dat ze er niet in verzuipt. Als pup heeft ze laten zien dat ze gefixeerd kan zijn op botjes/voer. Door de juiste begeleiding geeft dit geen problemen. Ze deelt haar mandje met de kat en is gewend aan kippen. Voor meer informatie zijn we bereikbaar op 06-10672677.
Sjors en Floor