Nieuwe kwartaal

Door de wind van vandaag is het herfstgevoel dichtbij. Wie heeft er ondanks dat zin om het volgende kwartaal qualitytime te hebben tijdens de lessen?

Graag ontvang ik uiterlijk 18 september juni een antwoord, zodat ik een groepsindeling kan maken.

Dit zijn de mogelijkheden (o.v.b. van animo):
- vervolgcursus op maandagavond 18.30 (vanaf 8 oktober)
- wandelcursus op donderdagmiddag 16.30 en zaterdagochtend 11.15
- behendigheid op dinsdag 18.30 en 20.00/21.00, (ene week 20.00, andere week 21.00)
- combicursus op donderdag 19.45

De groepen bestaan uit maximaal 6 honden. De indeling gaat op volgorde van inschrijving. De animo voor de wandelcursus was afgelopen kwartalen groter dan de plaatsen. Laat het daarom op tijd weten als je mee wilt doen.

De cursussen kosten €119,50 per kwartaal (vervolgcursus 10 lessen).

Het volgende kwartaal start vanaf 1 oktober. Tijdens de herfstvakantie (22 tot en met 28 oktober) en kerstvakantie (vanaf 24 december) zijn er geen lessen.

Voor de cursisten die de basiscursus (straks) hebben afgerond, is de vervolgcursus de aansluitende training. Na de vervolgcursus zijn de wandelcursus en combicursus mogelijk. Bij voldoende animo start een aanleergroep behendigheid, voor honden die de oefeningen uit de combicursus grotendeels beheersen.

De wandelcursus is les op locatie (Zuidhorn en/of Zernike). De nadruk ligt op lopen aan een slappe lijn, je hond om leren gaan met prikkels tijdens het wandelen, het passeren van andere honden, in de berm lopen, hier komen en eventuele wensen. De combicursus is een combinatie van algemene oefeningen, onderdelen van behendigheid (zoals paaltjes, tunnel, trap, plankje) en wensen van cursisten.

Als jullie nog vragen hebben of willen overleggen wat passend is voor jouw hond, hoor/lees ik het graag.