10-10-2012 updates van fokker

10-10-2012

Al vanaf Jolie haar loopsheid houdt Monique ons iedere week op de hoogte met een update per mail. Ik kijk uit naar de foto’s en toelichting. In de loop van de weken is ook op de foto duidelijk te zien dat hoe snel Jolie haar buik groeit. Wat gaat dat snel. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat een hond slechts 2 maanden draagtijd heeft.

Monique beschrijft hoe ze zich ook echt zwanger gedraagt. Naar schijnt inclusief zwangerschapsperikelen, zoals ochtendmisselijkheid en vermoeidheid. Ik ben dankbaar dat Jolie deze taak op zich neemt.

De positieve opwinding stijgt bij de betrokkenen als Jolie rond de vierde week een echo krijgt. Ook ik kan niet wachten op de uitkomst. Bij gebrek aan kleinkinderen heeft mijn moeder alvast om een kopie van de echo gevraagd.

Vorige week heb ik Jolie haar dikke buik gezien en gevoeld, echt hoogzwanger.

In de update van gister beschrijft Monique dat ze de pups kan voelen en soms zien bewegen! Ook slaapt ze vanaf deze week in de kamer bij Jolie. Ik vind het super dat ze dit er voor over heeft en geniet nu extra van een ongestoorde nacht in mijn eigen bed.

Waarschijnlijk is dit de laatste update van Jolie haar dracht en zijn bij de volgende update de pups geboren…. Om beter in te kunnen schatten wanneer de bevalling zich inzet, temperatuurt Monique Jolie vanaf nu 3 keer per dag. Als Jolie zich aan het boekje houdt, zet de bevalling  een etmaal in nadat de temperatuur in gedaald. Wij leven met Monique en Jolie mee en wachten een beetje ongeduldig af.