21-11-2012 Kyra en Pien

21-11-2012

Kyra en Pien waren maandag mee naar het pupbezoek. Het is de bedoeling dat de pups deze hondendames zien om ze in te prenten dat er op deze wereld behalve witte ook andere kleuren honden lopen.
De hondendames waren deze keer mee om kennis te maken met Jolie en Flash. Pien heeft al vaker contact met Monique haar honden gehad, voor Kyra waren ze onbekend. Deze kennismaking was bedoeld om te spanning alvast wat af te laten vloeien, zodat dit bij de ontmoeting met de pups makkelijker gaat.
Voor Jolie was dit het spannendste. Zij bouwt snel wat spanning op bij het ontmoeten van vreemde honden. Om het de honden makkelijker te maken liep Monique voorop met Jolie en Flash, Kyra en Pien liepen daar achteraan op gepaste afstand. Jolie had twee keer kort geluid, maar herstelde tussendoor.
Op de plek waar genoeg ruimte was, mocht eerst Flash Kyra en Pien begroeten. Dat deed hij heel beleefd, daarna ging hij zijn eigen gang. Jolie vond het eerste contact met Kyra wat spannend. Kyra hielp haar door rustig te blijven staan en weg te kijken. Daarna scharrelden de honden wat rond.

Volgende week de ontmoeting tussen Kyra en Pien met de pups!