27-11-2012 pupproof huis

27-11-2012

Nog twee weken moeten we geduld hebben totdat we de pup op mogen halen. Ik heb er zin in!
Alleen bij het bekijken van ons huis door pupogen, blijkt dit alles behalve pupproof is. Pien heeft haar eerste levenjaar in de stad gewoond in een klein, maar overzichtelijk huis.
Doordat in dit huis de kamer, keuken en werkkamer samen een U vormen, is er van overzicht geen sprake. Daardoor dub ik nog over de meest geschikte plaats voor de bench.

Waar echt nog wat aan gedaan moet worden, zijn de voorwerpen die tot kauwen uitnodigen. In de kamer liggen diverse snoeren op de grond. Al jaren vinden we dat we dit wel eens netjes kunnen weg werken. En al jaren blijft dit erbij. De pup is een goede aanleiding dit klusje eindelijk te klaren!
Sinds de verbouwing twee jaar geleden is de keuken pupproof, vooral door sluitende deuren voor de inloopkast. Misschien dat een hekje halverwege de keuken voor Pien prettig zal zijn, zodat ze haar eigen ruimte heeft en de pup ook vrij rond kan lopen.

Voor een onderzoekende pup lijkt mij de werkkamer het wahalla. Het is de kleinste kamer, maar met de meeste uitdagingen. Bij de computer ligt een wir war aan snoeren op puphoogte. Ook staan er diverse losse spullen op de grond die er om vragen door een pup in de bek te worden genomen. De kattenbak zou door een eetgrage pup kunnen worden aangezien als een schaaltje met bonbonnetjes. Kortom werk aan de winkel. Dan is twee weken een korte periode.

Vanmiddag ga ik met Kyra op pupbezoek en mogen ze haar begroeten.