17-2-2013 alleen in kamer

17-2-2013

Rust in huis
Vandaag lag Jet uit zichzelf een minuut of 10 in de kamer te kluiven terwijl wij in de keuken zaten. In de kamer heeft het kussen bij de bank haar voorkeur. Daarna kwam ze onder de keukentafel tegen mijn voeten aan liggen.

Andere honden

Vanochtend heeft Jet met Dalmatiër Tjibbe gespeeld. Eerst heeft ze samen met Pien een rondje gesnuffeld op het erf. Na een korte begroeting van Tjibbe, hebben we op afstand van elkaar een rondje gelopen. Voor beide pups een mooie oefening. Jet wisselde het snuffelen af met rustig kijken naar Spot.
Omdat ze elkaar aan de lijn al hadden begroet, verwachtte ik dat ze beide tegelijk los konden. Voor Jet was dat de eerste minuut toch nog even spannend. Met een lage staart zocht ze dekking onder een stoel. Ze herstelde snel en ging daarna voluit in het spel. De vorige keer beperkte het spel zich tot een paar meter rondom onze benen. Deze keer nam Jet tussendoor het initiatief om samen over het gras te rennen.
Zowel Tjibbe als Jet wisten van geen ophouden, die verantwoordelijkheid lag bij ons. Ik had te druk met kletsen en naar spelende pups kijken om te filmen. Als alternatief een filmpje van de reeën, die op het pad lagen en liepen op de heen- en terugweg!
Jet had de rest van de dag pauze om bij te komen van het spelen. 's Avonds hebben we een kort rondje gemaakt bij de carpoolplaats. De twee Golden Retrievers die ze zag lopen waren te spannend voor haar, waardoor ze even blafte. Daarna maakte een knuffel van twee meisjes (zonder opspringen!) het rondje weer goed.