15-2-2013 2,5 uur alleen thuis

15-2-2013

Andere honden
Vandaag kwamen Bay en Bejo spelen. Voor Bejo was het de eerste keer dat hij op het trainingsveld was en Bay trof. Het was leuk om te zien hoe ze met z'n drieën speelden. Drie bleek een mooi aantal voor ze, omdat het ze de mogelijkheid gaf om even uit het spel te stappen terwijl twee andere door speelden.

Op stap
Aan het eind van de middag is Jet alleen mee geweest voor een wandeling. Ze nam alle tijd om rustig te snuffelen. Tussendoor hebben we beide met plezier geoefend op haar naam, zit en hier. Het speeltje dat ik mee had, vond Jet erg leuk. Ze heeft het een paar keer geapporteerd. Het opzoeken uit het hoge gras, vond ze nog erg ingewikkeld. Tussendoor slenterden we samen als pauze, waarbij ook een knuffel niet mag ontbreken volgens Jet.

Alleen thuis
Vanavond zijn Pien en Jet voor het eerst 2,5 uur alleen thuis geweest. Ze lagen te slapen toen we weg gingen en toen we terug kwamen! Hiervoor had ik Jet de tijd in en uit de bench strategisch ingezet, zodat ze toe was aan een dutje om het moment dat we weg gingen. Daarvoor was het aan het begin van de avond nodig haar wat eerder uit de bench te halen, ze lag toen nog te dommelen.

Pien en Jet
Pien ligt graag naast de tafel. Vandaag lag Jet voor het eerst tegen haar aan. Pien gedoogde het.

Oor
Vlak voor het slapen gaan tipte Jet haar oor. De volgende ochtend stond hij weer overeind.....