18-2-2013 rondje winkel

18-2-2013

Op pad
Vanochtend heeft Jet in Nienoord gewandeld en gespeeld met Spot en Themba (uit pupcursus). Dit alles gebeurde onder toeziend oog van Pien. Jet was stil terwijl ze Spot op een meter of 10 zag en daarna naar haar toe liep om te begroeten. Het was mooi om te zien dat de pups momenten van spel afwisselde met lopen en snuffelen. Jet had het zo druk met de honden, dat ze volgens mij niet geregistreerd heeft dat ze op een nieuwe locatie liep.
De auto is voor Jet ondertussen een rustplek geworden. Ze lag nu al languit voordat we de parkeerplaats af waren. Omdat we in de buurt waren, ben ik door gereden naar Tjoelker voor een paar boodschappen. De honden heb ik eerst in de auto gelaten, als oefenmoment en om mijn handen leeg te hebben. Daarna heb ik met Pien en Jet nog een rondje door de winkel gemaakt. Jet is was het helemaal met Pien eens dat een winkel met geurtjes en aandacht van mensen een geweldige combinatie vormen.
De rest van de dag kon Jet teren op deze ervaringen en heeft uren liggen slapen.

Bench
Zoals op de foto te zien is, ligt Jet graag in rare bochten in de bench. Op haar rug of met haar kop raar omhoog gedraaid, het hindert haar niet om lekker te slapen. Al wordt het tijd voor een grotere bench...