26-3-2013 spelwandeling Nienoord

Wandelen Nienoord

Met Makker, Themba, Tjibbe en Spot hebben we gewandeld in Nienoord. Vooraf hebben we een rondje aan de lijn gelopen. In het begin blafte Jet een paar keer, daarna kon ze stil naar de andere honden kijken en aan de lijn mee lopen.
Ze kan het nu hebben als deze bekende honden op haar af komen lopen en rennen bij het eerste contact. Tussendoor hebben de honden een paar keer aan de lijn gedaan en even geoefend. Jet is nog steeds erg afgeleid, maar met genoeg geduld lukt het wel om contact te krijgen. Ook gaat ze zitten voor het af doen van de lijn.
Bij een vijfsprong hebben we allemaal een andere kant op gelopen, dat was voor de meeste pups nog teveel gevraagd. De verleiding was te groot om met elkaar te blijven spelen. Al kwamen een paar honden zich wel even melden.
Pien lijkt de wandelen met de pups steeds meer te waarderen, zie dit ">filmpje. De pups zoeken haar soms op, maar respecteren haar zone. Pien werd helemaal blij en speels toen de pups voor de tweede keer los mochten, zie filmpje.