6-2-2014 sneeuwwandeling Mads

Opruimen
Tijdens een opruimactie heb ik wat speeltjes gewisseld. Wat oude in de bak en een aantal uit de bak beschikbaar. Jet had direct haar voorkeur voor de snoggle. Van binnen is deze hol met als doel om er snoepjes uit te laten rollen. Jet had een ander doel en probeerde ze uit het gat te likken.
Daarna haalde ze de kattenspeeltjes uit de voorraadbak. Het zou in de toekomst leuk zijn als ze op mijn vraag haar speeltjes verzamelt en zelf in de voorraadbak legt.

Sneeuw

Jet werd blij en hyper van de sneeuw 2 weken geleden. Het was mooi om te zien hoe ze zichzelf kon vermaken met sneeuwballen. En ze leek geel in plaats van wit...

Mads
Een van de laatste dagen dat er sneeuw lag, had Jet een oefenmoment met Mads (Witte Herder 7 maanden, zie portretfoto) bij de NAM. Op het veld hadden ze elkaar een paar keer gezien, maar vond Mads Jet nog te spannend, waardoor ze nog niet gesnuffeld hadden.
In de wandeling liep Jet op meer dan 100 meter achter Mads. Voor Jet was dit pittig, al beperkte ze zich tot een losse blaf. Na 10 a 15 minuten ben ik weer terug gelopen en schakelde ze over op snuffelen.