11-8-2014 uit bench

's Nachts uit de bench

De afgelopen weken heeft nog een paar keer 's ochtends gepiept. Maar dat was alle keren het gevolg van katten die op en neer liepen. Als de katten daarna weer gingen slapen, deed Jet dat ook.
Als we naar haar idee te lang uitsliepen, werd ze wel onrustig en liep ze wat op en neer. In de bench lag ze ook als wij lang uitsliepen altijd nog languit.
Het blijkt dat Jet een deel van de nacht toch in de bench ligt. De keren dat ik midden in de nacht naar de wc liep, lag ze bijna altijd achter in de bench op een rolletje te slapen. Ze kwam er niet uit en keek me alleen met een half oog aan.
Bij het naar bed gaan, is ze wel een week uit haar ritme geweest. Na de laatste ronde liep ze met haar ziel onder haar arm en ging ze vaak bij de achterdeur of in de badkamer liggen. Waardoor Paul dacht dat ze nog moest plassen. Als een van ons beide haar (net als bij de nachten in de bench) naar de bench begeleidt, gaat ze liggen en is ze rustig.
Kortom Jet heeft de afgelopen weken haar draai gevonden met de mogelijkheid om 's nachts wel of niet in de bench te liggen.