12-8-2015 behendigheid

Vanaf dat Jet een jaar oud is, oefen ik af en toe met haar behendigheid. Omdat dit alleen kan als er tussen twee lessen tijd is, zit er geen regelmaat in. Ondanks dat, lijken sinds een half jaar de kwartjes te vallen bij de toestellen die voorheen moeilijk voor haar waren. Ook ziet Jet de lol in van samen een parcoursje lopen en nadenken wat ik bedoel.
Na een snuffelrondje in de bak, laat Jet met contact maken zien als ze klaar is voor een parcoursje lopen. Tussen de rondjes door heeft ze even snuffel- of knuffelpauze. Voor mij is de verleiding groot om een paar rondjes achter elkaar te lopen, maar Jet heeft de pauzes nodig. Na drie tot vier rondjes is het voor Jet meestal wel genoeg geweest.
Als Jet op dreef is, geldt dat ook voor mij want dan moet ik er tegen lopen. In het filmpje was dat niet het geval. Ze had voor de les uitgebreid gespeeld, het was erg warm en er ging was mis met het filmen waardoor we het parcoursje nog een keer over deden. Ondanks dat liep ze een mooi rondje.
Jet en ik hopen dat er volgend kwartaal weer twee behendigheidslessen zijn, zodat wij tussen de lessen in een parcoursje kunnen lopen.