13-10-2015 Jet 3 jaar

Jet is vandaag 3 jaar geworden!

De opbouw van haar verjaardagtaart hield ze nauwlettend en ongeduldig in de gaten. De kaarsjes heeft ze voor gebruik eerst met haar neus geinspecteerd. Ze heeft de kaarsjes van haar worsttaart niet zelf uitgeblazen, maar wel met smaak de hele taart op gegeten.

Als verjaardagscadeautje bracht Paul haar afgelopen weekend naar boven en mocht ze op bed liggen (niet verder vertellen...). In eerste instantie wist ze van gekkigheid niet wat ze moest doen. Daarna heeft ze 3 uur lang in diepe slaap tegen me aan gelegen. Ik heb nog nooit zo gezellig ziek op bed gelegen.
We zeggen al vanaf Jet haar puptijd dat we haar een groot plezier zouden doen met bij ons slapen (op de grond). Dat we dit niet uitvoeren, komt door de steile trap die Jet niet op en af durf te lopen. Het optillen ondergaat Jet, maar fijn vindt ze het niet. Daarom ligt ze 's nachts toch alleen beneden.
Om de feestvreugde van deze dag te vergroten, is Jet vast blij dat het dinsdag is. Dat betekent dat ze mag spelen met 3 van haar hondenvriendinnen die behendigheidles volgen. En tussendoor lopen we samen een parcoursje.