21-5-2016 Kyra en Max

Ondanks haar stijgende leeftijd helpt Kyra nog steeds tijdens de tweede puples. Max komt mee als Judith hulphondles komt geven. Zowel Kyra als Max zijn een deel van de tijd bij de les, maar ook een tijd in huis. Dat geeft een andere vorm van contact met Jet. Wij noemen het 'beppen' en blijft heerlijk om naar te kijken. Aangezien dit meestal onder lestijd is, brengt Paul na afloop verslag uit en maakt hij vaak een paar kiekjes.

Zowel Kyra als Max inspecteren eerst het terrein en huis op achtergebleven brokjes. Jet wacht ondertussen ongeduldig tot ze tijd hebben voor haar. Buiten probeert Jet beiden meestal een keer uit te dagen tot speelactie. Waar zowel Kyra als Max zich niet of heel kort toe laten verleiden.

Eenmaal binnen kan het beppen beginnen. Zowel met Kyra als Max betekent dit naast en tegen elkaar aan liggen. Elkaar uitdagen met een poot over de ander zijn poot en aan elkaars bek likken. Jet geniet er duidelijk van om op gelijkwaardig en hondsniveau te kunnen communiceren. Tja, en als Jet geniet, genieten wij ook!