16-11-2017 nieuw thuis voor Saar?

Jet en Saar zijn er elkaar afgelopen maandag in de haren gevlogen. Ze hadden wel eens vaker een kwestie, maar die zagen we dan aankomen en dat bekoelde na opsplitsen van ons of een deur.
Deze keer ging het te snel en te heftig. Ook met het gaas van de bench er tussen bleven ze beiden vol door gaan. Gelukkig waren we samen in de kamer, want dit was alleen niet te stoppen geweest.
Waarschijnlijk was de aanleiding competitie om mij. Al dan niet onder invloed van hormonen van schijndracht. Een uur er voor hadden ze samen op het kussen gelegen...

Hoe dan ook vonden Paul en ik dit allebei te heftig en onhoudbaar thuis. Op dit moment is Saar in het pension. Hoe erg het ons ook aan het hart gaat, we zijn op zoek naar een ander thuis voor Saar.

Wie smelt net als wij voor Saar haar blijheid en hangende oor?! Wie kan haar een veel gezelschap bieden zonder inwonende katten?
Saar is 9 jaar, maar gedraagt zich buitenshuis als enthousiaste, jonge hond. In huis is ze in je aanwezigheid een tevreden slaper, grote knuffelkont en liefhebber van eten.