12-1-2018 thuis voor Saar

Saar heeft haar thuis gevonden. Ze mag bij de pensioneigenaar van De Hooge Hoeve blijven wonen!

Bedrijfskat Jack is uit stoer hout gesneden, waardoor Saar ontzag voor hem heeft. Uitgezonderd als hij buiten een sprintje trekt, dan kan Saar zich niet beheersen en moet ze achter hem aan. Dat is tot nu toe slechts een keer voor gekomen. Daar staan veel passende ervaringen tegenover, zoals op de foto.

Het alleen thuis zijn is voor Saar het moeilijkste punt, maar er zit een stijgende lijn in. Als tussenoplossing ligt ze graag in de auto te wachten en slapen. Daar is het alleen zijn geen issue.

Wij zijn blij dat Saar bij het pension mag blijven wonen. Ze voelt zich er thuis en zo zien we elkaar nog geregeld. Waarbij Saar en ik elkaar verblijden met een innige knuffelsessie.

Jet en onze katten zijn opgelucht dat Saar niet meer in huis komt. De katten hebben er drie dagen over gedaan voordat ze weer door huis durften te lopen. Sinds die tijd genieten ze weer met volle teugen van (de houtkachel) in de woonkamer.
Jet neemt weer meer haar ruimte in. In negatieve zin dat ze in huis de katten en buiten de paarden weer wil drijven. In positieve zin dat ze buiten weer rondjes rent.
Het was voor ons intensieve, maar leerzame periode en waardevolle ervaring. Voorlopig houden we de samenstellen van onze beestenboel zoals deze is.