Cursussen

Maatwerk voor hond en eigenaar: elke combinatie een eigen aanpak

Bij Hondenschool Akili staat aandacht voor iedere eigenaar en hond hoog in het vaandel. Elke hond-eigenaarcombinatie is uniek en in de lessen wordt daarom zeer individueel gewerkt. Dat is mogelijk omdat de groepen bewust klein gehouden worden. Het tempo en de werkwijze kunnen zo aangepast worden aan de behoefte en het (leer)vermogen van zowel hond als eigenaar. U krijgt les van gediplomeerde instructeurs die regelmatig worden bijgeschoold.  
Voorwaarde om deel te nemen aan de cursussen is dat uw hond een geldige vaccinatie heeft tegen Hondenziekte, Parvo of een titerbepaling waaruit blijkt dat uw hond voldoende antistoffen heeft. Een Weil vaccinatie wordt aangeraden voor honden die zwemmen of buiten water drinken. De enting tegen kennelhoest is geen verplichting, maar wordt wel aangeraden voor de pups en honden die naar een pension of uitlaatservice gaan. Bij voorkeur niet tegelijk met de andere entingen, maar ongeveer twee weken later.

Cursusoverzicht
  pupcursus  
   
  basiscursus  
   
  vervolgcursus  
     
combicursus behendigheid opstapcursus wandelcursus
 
G&G behendigheid club  
     
 
Aktiviteiten en workshops
- Flyball lessen
- Speur lessen
- Speluur
- Theorieavonden over lichaamstaal en communicatie - Informatieavonden over o.a. vachtverzorging, natuurlijk vlooien en teken bestrijden - Workshop over lijngebruik