Pupcursus

Samen spelenderwijs een superstart

Deze cursus is geschikt voor honden tussen 8 weken en ongeveer 5 maanden.
De nadruk in de puppycursus ligt op het voorkomen van ongewenst gedrag en het direct aanleren van gewenst gedrag. Wij reiken u de kennis aan hoe u uw pup kan opvoeden tot een vrolijke, sociale en gehoorzame hond. Er is veel aandacht voor specifieke aspecten van de opvoeding zoals zindelijkheid, het voorkomen van in handen bijten en opspringen.
Daarnaast is er natuurlijk tijd waarin de pups met elkaar kunnen spelen. Voor de honden is het doel van spel socialisering, voor de eigenaren is dit een mooi moment om inzicht te krijgen in de communicatie van honden onderling.
Naast het spelen en de theorie wordt ook een begin gemaakt met de praktijkoefeningen. Op basis van de clickermethode wordt spelenderwijs een start gemaakt met het lopen aan de lijn, naam en basisoefeningen zoals zit, hier en af. De pupgroep bestaat uit maximaal 6 honden.

De pupcursus bestaat uit 10 lessen van een uur, 2 lessen per week zodat deze cursus in 5 weken wordt afgerond. Het lesgeld is €120,00, hierbij is een clicker inbegrepen. Voor startdata zie agenda en lestijden.

Maak nu thuis alvast een goede start met de puptips.

Als u het prettig vindt om de sfeer te proeven en te zien hoe een puples gaat, is het mogelijk om (vrijblijvend) bij een les te komen kijken. Graag vooraf overleggen wanneer u wilt komen kijken. Zodat ik aan kan geven of er dan een praktijkles is en geen roosterwijziging.

Direct inschrijven voor de pupcursus kan via het inschrijfformulier of via 050-5790596.
Indien u meer informatie wil, over iets wil overleggen of een afspraak wil maken om bij een les te komen kijken, kunt u een mail naar info@akili.nl of bellen naar 050-5790596.